onsdag 24 oktober 2007

Tisdagens övningar

...inleddes med att handla frukost i snabbköpet, fruktyoghurt och bröd var de viktigaste kompletteringarna. Hem till lägenheten där familjen så smått vaknat (OBS! notera å-na!) framåt nio-tio-tiden och servering på uteplatsen. Ner till internetcaféet där föregående blogg-post skrevs, och sedan till gymet för dagens utmaning. Först en uppvärmning som man blir ganska trött av, och sedan själva programmet som idag bestod av bänkpress och armhävningar (den sorten där man häver sig upp, alltså). Pust och stånk! Det gick ganska snabbt trots allt, och jag återvände för att invänta resten av familjen som dragit sig ner till stranden för en timme eller så. Efter två och en halv timme kom min svåger med nyckeln, och min kära hustru och barn en stund senare... Miss i kommunikationen, eller så.

Lite solande och slappande på eftermiddagen innan vi tog en promenad till Playa del Inglés där vi besökte Skandinaviska turistkyrkan på dess första samling för säsongen. När det var slut vid niotiden gick vi ner till en restaurang som var bättre på att klara ut tolv personers beställning. Där bjöds även flamenco och så småningom Elvis återuppstånden. Sa nån turistfälla? Nåja, maten var god och serveringen snabb och trevlig, så det gjorde inte så mycket. Avslutningsvis en promenad för vissa och taxi för andra, åter till vår lilla lägenhet och förhoppningsvis en god natts sömn. På vägen tillbaka räknade vi bara till fyra katter, men kackerlackorna räknade vi inte...

Ikväll visade termometrarna bara 22-24 grader, men det går åt mycket att dricka, vatten, Tropical och just nu en Coca Cola m.m. Imorgon är det dags att köpa en ny 8-litersdunk med dricksvatten.

Just det, å-na. Jag har hittat ett öppet trådlöst nätverk, vilket gör att det var nån nytta med att dra med den bärbara datorn. Nu kan jag alltså sitta vid poolkanten och blogga!

Inga kommentarer: