söndag 17 december 2006

Lever Du än? Jajamän!

Fast med tanke på frekvensen av inlägg på bloggen kan jag förstå om någon börjat tvivla. Så märkligt att det blev mer före valet, än efter. Nåväl, nu börjar det politikfria år som hustrun önskade sig, och som blev en politikfri mandatperiod, gå mot sitt slut. Imorgon börjar jag förberedelserna för att tillträda som förtroendevald revisor i Helsingborgs stad, med att göra ett besök hos stadsrevisionen dvs. de tjänstemän som biträder revisorerna i granskningen.

Denna dag har annars innehållit två kyrkobesök; först en premiärvisit i S:t Olofs kyrka (SvK) där Anders Knutsson predikade om förberedelsen inför julen, "Bana väg för Herren" är ju temat för den tredje söndagen i advent. Ikväll har vi så varit i Rosengårdskyrkan där församlingens kör sjungit in julen, med god hjälp av en duktig blockflöjtsolist från musikskolan.

För övrigt pågår så sakta julstöket i huset, där ett av projekten under den kommande veckan är att försöka sortera böckerna i vardagsrummets bokhyllor, så att det blir lättare att veta var man ska leta. Typ om romaner står för sig och politisk teori för sig...

Inga kommentarer: